Arvot ohjaavat toimintaamme

Arvot luovat pohjan päivittäiselle toiminnallemme ja ohjaavat meitä oikeaan suuntaan. Yhteiset arvomme näkyvät kaikissa yhteyksissä, niin sisäisesti kuin työskennellessämme asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien kanssa.

Luotettavuus

Olemme luotettava kumppani, joka panostaa pitkäaikaisiin suhteisiin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidemme hyväksi. Tallberg sitoutuu projekteihin yhdessä asiakkaan kanssa, annettuihin lupauksiin sekä asetettuihin tavoitteisiin. Tunnemme vastuumme, niinkuin omat tehtävämmekin, joiden avulla päämäärät ja tavoitteet saavutetaan.

Kumppanuus

Kumppanuuden merkitys koko toimintaketjussa alihankkijoista sijoittajiin on meille suuri. Panostamme pitkäaikaisiin ja strategisesti merkittäviin kumppanuuksiin asiakkaiden ja yhteistyötahojen kanssa. Tallberg kumppanina on turvallinen, luotettava ja asiantunteva. Molemminpuolinen hyvinvointi on meille tärkeää.

Asiantuntijuus

Olemme kiinteistösijoittamisen ja -hallinnan asiantuntijoita, ja työskentelemme laatustandardien edellyttämällä tavalla. Arvostamme Tallberg konsernissa korkeaa laatua ja hyvää palvelua. Laadusta emme tingi koskaan, sillä asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkeää.

Tuloksellisuus

Tallberg Yhtiöt on itsenäinen, vakavarainen ja liiketoimintaa pitkäjänteisesti harjoittava konserni. Työn tuloksellisuus ja kannattavuus takaavat toimintamme jatkuvuuden, sen kehittämisen, kilpailuedun ja kasvun. Tuloksellisuus on koko konsernin perusedellytys.

Ympäristö- ja yhteiskuntavastuu

Olemme sitoutuneet pitkäaikaiseen hyväntekeväisyystoimintaan, jossa myös henkilöstölle on tarjottu vaikuttamismahdollisuus. Yhteistyökumppanimme ovat Plan Suomi Oy, Barnavårdsföreningen, Suomen Punainen Risti, John Nurminen Säätiö, Syöpäsäätiö ja Suomen luonnonsuojeluliitto. Näiden arvostettujen yhteistyökumppaniemme toiminnan kautta uskomme yhdessä saavuttavamme hyvät tulokset.

Ajankohtaista

 • 29.09.2021 Sähköautojen latauspisteiden verkostomme kasvoi

  Tallberg-Kiinteistöissä asennettiin kesän aikana 59 sähköä käyttävien autojen latauspistettä kahdeksaan kiinteistöön. Ladattavien henkilöautojen määrä on voimakkaassa kasvussa ja jokaisella latauspisteellä

  Lue lisää
 • Verkostoituminen lisää osaamista ja antaa energiaa

  Timo Valtosen ja Anne Tiaisen työtä yhdistävät yksittäisten kiinteistökohteiden ja koko Tallbergin kiinteistösalkun kehittäminen. Molempien työssä korostuu myös yhteistyö laajoissa

  Lue lisää
 • 26.08.2021 Real Clean siivoaa 1.9. alkaen

  Pyrimme parantamaan siivouksen laatua kaikissa siivoussopimuksen piiriin kuuluvissa kiinteistöissämme. Tästä johtuen uudeksi kumppaniksemme on valittu Real Clean Oy 1.9.2021 alkaen. Kaikessa asiakasviestinnässä

  Lue lisää
 • 18.06.2021 sinikalliontie7.fi on julkaistu!

  Palvelukonseptiamme on uudistettu! Kiinteistö Oy Sinikalliontie 7:n asiakkaillamme on nyt mahdollisuus saada näkyvyyttä ja verkostoitua kiinteistön omilla verkkosivuilla sinikalliontie7.fi Sinikalliontie

  Lue lisää