Palvelua jo vuodesta 1880

Tallberg Yhtiöt on palvellut jo 140 vuoden ajan kotimaisen teollisuuden ja kaupan alan yrityksiä. Emoyhtiö Oy Julius Tallberg Ab ja itsenäisesti toimiva tytäryhtiö Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj muodostavat Tallberg konsernin. Konsernin liikevaihto on noin 190 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 12 henkilöä. Toimimme yhteisissä tiloissa Espoossa.

Tänä päivänä konserni keskittyy kaupallisten kiinteistöjen omistamiseen ja kehittämiseen sekä merkittävän osake- ja pääomasijoitusvarallisuuden hallinnointiin. Tutustu konsernin vastuullisuusohjelmaan:

Oy Julius Tallberg Ab

Konsernin emoyhtiö on vuonna 1880 perustettu perheyhtiö, Oy Julius Tallberg Ab. Yhtiö toimii tytäryhtiönsä tukena, huolehtii sen rahoituksesta sekä osallistuu yhtiön kehittämiseen yhdessä tytäryhtiöjohdon kanssa. Yhtiö on vakavarainen ja se omistaa sekä hallinnoi huomattavaa kiinteistö-, osake- ja pääomasijoitusvarallisuutta, jota se johtaa aktiivisesti ja tuottohakuisesti pitkällä aikavälillä. Yhtiön merkittävin kiinteistö on yhtiön perustajan vuonna 1899 rakennuttama liikekiinteistö Aleksanterinkatu 21 Helsingin ydinkeskustassa.

Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj

Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj on vuonna 1987 perustettu kiinteistösijoitusyhtiö. Yhtiön toiminta ja sijoitukset ovat keskittyneet pääkaupunkiseudun ja sen kehityskunnissa sijaitsevien kiinteistöjen omistamiseen ja niiden kehittämiseen. Yhtiö tarjoaa tehokkaita ja joustavia toimitilaratkaisuja sekä asiakkaan päämääriä tukevia asiantuntijapalveluja. Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:n toiminnan kehittäminen tähtää pysyvien asiakassuhteiden ja hyvien yhteistyökumppanuuksien luomiseen. Yhtiö omistaa hajautetun ja hyvin tuottavan kiinteistökannan, jota pyritään kasvattamaan hallitusti. Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj palvelee noin 450 vuokralaistaan noin 30:ssa kiinteistössä.

Ajankohtaista