Etätöistä toimistolle – mikä voimavara!

Hyvä työympäristö on terveysturvallinen ja siellä työskentely auttaa jaksamaan työn haasteissa, yhteisönä ja yksilönä. Työpaikkaan liittyvät palvelut sujuvoittavat arkea kotona ja tarjoavat palveluja hyvinvointiin ja vapaa-aikaan.

Millaisia tilaratkaisuja teillä tarvitaan, sellaisia tilaratkaisuja olemme valmiita toteuttamaan kanssanne. Tilat elävät yrityksen tarpeiden mukaan ja parhaimmillaan työpaikan ympäristö tarjoaa hyvinvointipalveluja ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia.

Työtilojen suunnittelu on räätälöintiä

Miten paljon töitä tehdään toimistolla, entä etänä, satelliittitoimistolla, kotitoimistolla tai esimerkiksi kumppanien tiloissa? Kuinka toimistorakenne, kalusteiden muunneltavuus ja ergonomia tukevat työn tekemistä?

Oikealla tavalla toiminnalliset työtilat tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia: tehdä töitä monilla eri tavoilla, kehittää yhteisöllisyyttä ja yrityskulttuuria, muuntaa tiloja tilanteiden muuttuessa.

Toimitiloissa vaikutamme aktiivisesti työhyvinvointiin

Tilasuunnittelu lähtee työvirroista ja -tavoista ja kohtaa lopulta yhteistyön, yhdessä viihtymisen ja verkostoitumisen tarpeet. Paluu toimistolle onkin tärkeää: aamutervehdys, pysähtyminen taukoteelle tai ideointi erilaisten hankkeiden edistämiseksi on todettu parantavan ihmisten hyvinvointia, energisyyttä ja jopa palautumista työpäivän jälkeen muihin toimiin.

Toimitilapalveluja yrityksille, henkilöstöpalveluja ihan meille jokaiselle

Me olemme luoneet yhteisöjä, jossa eri alojen yritykset toimivat saman katon alla. Ihmiset kohtaavat toimistolla toisiaan yrityksen omissa tiloissa. Toimitilojen ulkopuolella, käytävillä, auloissa ja lounasravintoloissa käydyt keskustelut moninkertaistavat vuorovaikutusta sekä tietoa eri yritysten tuottamista hyödykkeistä ja palveluista.

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä

Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj saavutti vuonna 2021 KTI Kiinteistötieto Oy:n tutkimuksessa toimialan parhaan nettosuositteluindeksin: 67. https://www.tallberg.fi/ajankohtaista/tallbergilla-kti-vertailun-paras-nps-67/

© Tietoa Finland Oy

VANTAA

Pressi Smart Premises – uutuudessaan ajankohtainen

Osoitteessa Uutistie 3 sijaitsevan kohteemme uusin talo valmistuu syksyllä 2022. Työt sujuvat toimisto- ja co-working-tiloissa, Food&Co -ravintolassa kohdataan ja nautitaan aamiaista, lounasta tai välipalaa. Tarjolla on luonnollisesti runsaasti parkkitilaa, pyöräparkki sekä miellyttävät suihku- ja pukeutumistilat.

Ota yhteyttä: Kari Oja, 040 825 6653, kari.oja@tallberg.fi

VANTAA

Kehämylly Business Park – kiinnostava uusi tuttavuus

Meillekin uusi ja kiinnostava toimisto- ja liikekiinteistö, jossa valoisa, herkullista ruokaa tarjoileva kahvilaravintola. Liikkuvan työn kannalta erinomainen sijainti ja hyvät parkkitilat, työmatkan urheilijoille pyöräparkki ja suihkutilat. Palvelukokonaisuus on jo nyt kattava – ja me kehitämme sitä jatkossa lisää.

Ota yhteyttä: Jouni Nylund, 0400 308 442, jouni.nylund@tallberg.fi

HELSINKI

Aleksi 21 – paikka ikonisessa osoitteessa

Tiedäthän sinä, Aleksi 21, Stockan kelloa vastapäätä, Kolmen Sepän Patsaan kupeessa. Modernien liike- ja toimistotilojen lisäksi kiinteistössä sijaitsee houkutteleva ravintolamaailma, muoti- ja erikoisliikkeitä sekä terveys- ja wellness-palveluita. Keskustan vilkkaus ja galleriamainen sisäpiha houkuttelevat asiakkaita vuodenajasta riippumatta.

Ota yhteyttä: Kimmo Okker, 040 752 1256, kimmo.okker@tallberg.fi

ESPOO

Suomalaistentie 7 – ja arki rullaa!

Omien tilojen lisäksi yritystänne edustavat valoisa aula palveluineen sekä ravintola, joka avautuu jo aamukahville. Tarjolla on palveluja yritykselle ja henkilöstölle, kuten Elixia, Suomen Urheiluhierontakeskus ja parturi-kampaamo. Käytössänne on runsaasti pysäköintitilaa, liikkuvaisille hyvät pyöräparkit ja suihkutilat.

Ota yhteyttä: Jouni Nylund, 0400 308 442, jouni.nylund@tallberg.fi

ESPOO

Kappelikuja 6 – uudistunut ja aina palvelualtis!

Astu ainutlaatuiseen työpäivään uudistetuissa tiloissa ja nauti myös lukuisista hyvinvointipalveluista: tarjolla on kampaamo- kauneushoitola, kuntosali, urheiluhierontakeskus, akupunktiohoitola, tanssistudio – vain muutamia mainitaksemme. Ensimmäisessä kerroksessa maineikas Happy Friends -bistro tarjoilee herkkuja cross-kitchen-hengessä töistä kodin juhliin asti.

Ota yhteyttä: Jouni Nylund, 0400 308 442, jouni.nylund@tallberg.fi

ESPOO

Sinikalliontie 7 – työpäivä tarjoaa herkkuja!

Sisään tullessasi ihastut: kaunis aulatila laajenee keitaalle, jossa maineikas Happy Friends -bistro tarjoilee herkkuja cross-kitchen-hengessä töistä kodin juhliin asti. Työpäivän aikana voit treenata tasokkaalla kuntosalilla. Kohteessa on runsaasti parkkitilaa, pyöräparkki sekä lämmin pesu- ja huoltotila ajoneuvoille.

Ota yhteyttä: Kari Oja, 040 825 6653, kari.oja@tallberg.fi