Vuodesta 1880


Tallberg Konserni on palvellut lähes 140 vuoden ajan kotimaisen teollisuuden ja kaupan alan yrityksiä. Tänä päivänä konsernin toiminta ja omistukset ovat keskittyneet kiinteistösijoittamiseen ja pitkäaikaisiin osakesijoituksiin. Itsenäisesti toimiva tytäryhtiö Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj ja emoyhtiö Oy Julius Tallberg Ab muodostavat Tallberg-konsernin. Konsernin liikevaihto on noin 25 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee 14 henkilöä. Toimimme yhteisissä tiloissa Espoossa.

Oy Julius Tallberg Ab on konsernin emoyhtiö joka toimii tytäryhtiönsä johdon tukena yhtiön kehittämisessä ja hallitussa kasvussa. Emoyhtiö keskittyy kaupallisten kiinteistöjen omistamiseen ja kehittämiseen. Lisäksi emoyhtiö omistaa merkittävän sijoitusvarallisuuden jota yhtiö johtaa sekä aktiivisesti että tuottohakuisesti pitkällä aikavälillä.   

Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj on kiinteistösijoitusyhtiö. Yhtiön toiminta ja sijoitukset ovat keskittyneet pääkaupunkiseudun kaupallisteollisten kiinteistöjen omistamiseen ja niiden kehittämiseen.


Arvot

Aleksi21 3 Tallberg-konsernin toimintaa ohjaavat arvot ovat määräävä osa yrityksemme jalustaa.
Lue lisää

Tunnusluvut

Aleksi21 2 Tallberg yhtiöiden tunnusluvut vuodelta 2018.
Lue lisää

Sijoittajatiedot

Aleksi21 4Oy Julius Tallberg Ab on vuonna 1880 perustettu sukuyritys.
Lue lisää


Oy Julius Tallberg Ab

Konsernin emoyhtiö on vuonna 1880 perustettu perheyhtiö, Oy Julius Tallberg Ab. Yhtiö toimii tytäryhtiönsä tukena, huolehtii sen rahoituksesta sekä osallistuu yhtiön kehittämiseen yhdessä tytäryhtiöjohdon kanssa. Yhtiö on vakavarainen ja se omistaa sekä hallinnoi huomattavaa kiinteistö- ja osakesijoitusvarallisuutta. Yhtiön merkittävin kiinteistö on yhtiön perustajan vuonna 1899 rakennuttama liikekiinteistö Aleksanterinkatu 21, Helsingin ydinkeskustassa. Oy Julius Tallberg Ab:n toimipiste sijaitsee Espoon Suomenojalla.

Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj

Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj on vuonna 1987 perustettu kiinteistösijoitusyhtiö. Yhtiön toiminta ja sijoitukset ovat keskittyneet pääkaupunkiseudun kaupallisteollisten kiinteistöjen omistamiseen ja niiden kehittämiseen. Yhtiö tarjoaa tehokkaita ja joustavia toimitilaratkaisuja sekä asiakkaan päämääriä tukevia asiantuntijapalveluja. Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:n toiminnan kehittäminen tähtää pysyvien asiakassuhteiden ja hyvien yhteistyökumppanuuksien luomiseen. Yhtiö omistaa hajautetun ja hyvin tuottavan kiinteistökannan, jota pyritään kasvattamaan hallitusti. Yhtiö palvelee noin 350 vuokralaistaan yhteensä noin 28:ssa kiinteistössä. Yhtiön toimipiste on Espoon Suomenojalla.

Lue lisää Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:n sivustolta.
Ajankohtaista

22.01.20
Aleksi 21 saa aurinkopaneelit – suositun liikekiinteistön CO2-päästöt pienenevät

Aurinkopaneelit lisääntyvät Helsingin ydinkeskustassa, kun
20.08.19
Turvallinen Kiinteistö Sertifikaatti

Aleksi 21:lle on myönnetty Turvallinen Kiinteistö -sertifi
18.06.18
KappAhl uudistui

KappAhlin myymälä Aleksanterinkadulla uudistui. Myymälään


Yhteystiedot

Oy Julius Tallberg Ab
Suomalaistentie 7, 02270 Esbo
Vaihde 0207 420 700
info@tallberg.fi
www.tallberg.fi